Post by leafeadisfcowrand on Mar 9, 2022 10:05:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ TASOKARE HOTEL ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TASOKARE HOTEL IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatoriaus raktai ▞▞▞
▞▞▞ TASOKARE HOTEL 2022 version ▞▞▞
Esu tik 2 skyriuje (manau?), bet naujo personažo pristatymas tikrai padarė istoriją įdomesnę. Nesu tikras, ar yra galimybė „visiškai nusipirkti“ mano prieigą, bet kol kas žaisiu.
Tai tikrai mielas žaidimas, man jis patinka. Bet aš paliečiau aštuonkojį ir turėjau iš naujo daryti viską nuo pat pradžių, kas kartojasi ir tiesiog nuobodu. Tikiuosi, kad buvo būdas tęsti ten, kur baigiau. Tačiau apskritai tai geras žaidimas.
TASOKARE HOTEL Aventura bbpd
Man labai patiko kiekvienas šio žaidimo aspektas! Menas, siužetas, muzika! Aš ką tik gavau tikrąją pabaigą, kai buvau užsikabinęs kelias savaites, ir tikrai skirsiu laiko, kad gaučiau kitas pabaigas! Daug žaidimo laiko ir gilios istorijos. Man patiko į galvosūkį panaši funkcija, dėl kurios jis tapo įdomesnis ir sudėtingesnis nei kiti panašaus stiliaus žaidimai. 10/10 rekomenduočiau visiems, kurie domisi, ir tikiuosi, kad jums patiks taip pat, kaip man!
Mėgavausi kiekviena šio žaidimo akimirka. Neko toks išdykimas, kad negaliu nemylėti kiekvienos jos sarkazmo sekundės. Man būtų patikę, jei šis žaidimas suteiktų daugiau šansų sumažėti bilietams, bet manau, kad finansavimas turi būti kažkur nukreiptas. Man keista tai pasakyti, bet manau, kad tai yra protinga kaina, kurią reikia mokėti už tokį vn. Grafika yra aukščiausios klasės, o mechanika ir istorijos ritmai yra nuostabiai sukurti. Nekantriai laukiu, kaip viskas baigsis.
Negaliu išsaugoti pažangos
Kaip patekti į viešbučio vidų?!?!?
Rekomenduoju tik dėl istorijos, žaidimo eiga nėra tokia gera. Kiekvienas bilietas parodo jums istorijos dalį arba, jei jums pasisekė, užminkite galvosūkį. Iš esmės bilietų pardavimo sistema yra jų būdas priversti jus atlikti mikrooperacijas. Neverta, nebent tikrai norite, kad istorija greitai judėtų į priekį. Rekvizitas ir rašytojams, sugalvojus papildomų pabaigų. Aš jų nebandžiau, nes tai užtruks per ilgai, ir tiesiog padariau tikrąją pabaigą. Jei turi laiko, išmėgink...
Gera istorija, gera grafika, geras bgm! tai tikrai gerai išvystytas žaidimas. Jei jau žaidžiate „Prison Boys“ ir „Alice“, turite būti pripratę prie galvosūkio. Kažkuriuo momentu, kai manau, kad jau žinau istorijos siužetą, ateina netikėtas siužetas~ Mėgaujuosi Neko jausmu aukštyn-žemyn 🙌 Jei užteks kantrybės, užtenka 5 nemokamų bilietų per dieną (bet aš ne). Taip pat yra moneta, kuri yra labai funkcionali norint atrakinti daugybę žaidimo turinio, todėl mėgaukitės jas rinkdami
Negaliu praeiti pro pakrovimo ekraną, pavyzdžiui, kodėl?! tai taip pat iš tsumugu logikos, pavyzdžiui, aš myliu, myliu, myliu jūsų programas, bet tai neveikia...
Puikus pagrindinis žaidimas, sugadintas gėdingai prasto vertimo į anglų kalbą gerbiamai žaidimų kompanijai.
Galaxiga: Arcade 80s clássico Arcade thlo
Visų pirma, menas yra nuostabus!! Istorija atrodo tikrai gera, bet aš pasiekiau tik 2 skyriaus pabėgimo dalį, nes atrodo, kad programa nustoja veikti, kai suskamba telefonas. Bandžiau pašalinti, iš naujo įdiegti ir iš naujo paleisti telefoną, bet negaliu patobulinti istorijos.
Man patinka „Escape-Seec“ žaidimai ir, pamačiusi visas apžvalgas, laukiau, kada galėsiu žaisti, bet negaliu net pradėti žaidimo. Yra tik begalinis įkėlimo ekranas, kuriame nėra pažangos juostos, kad būtų parodyta, kiek dar reikia atsisiųsti norint pradėti diegti. Aš palikau jį veikti per naktį ir jis VIS dar nepraėjo pradinio įkėlimo ekrano ir tiesiog primena, kad pradinis paleidimas užtruks ilgai. Po 4 valandų vis tiek nieko.
tai geras žaidimas, bet ar galėtumėte bent padidinti bilietų tarifą. padarykite tai 1 valandą vienam bilietui ar pan. Man labai patinka šis žaidimas
net negaliu parsisiųsti. ir mano wifi nėra nieko blogo
Aš įsimylėjau šį žaidimą. Istorija įdomi, o detektyvinis žaidimas yra įdomus. Man patinka veikėjai, ypač vadybininkas; jis juokingas. Net nesigailėjau iššvaistęs pinigų. Nesitikėjau, kad antroje žaidimo pusėje bus siaubo. Norėčiau visiškai patikrinti kitus SEEC žaidimus dabar, kai sužinojau tikrąją pabaigą ir baigiau ypatingas istorijas. Nepriimkite šios apžvalgos rimtai, nes nemoku išreikšti savo jausmų žodžiais.
idk, jei tai tik aš, ar aš negaliu praeiti pirmos dalies
Pakankamai gerai, bet aš nesustoju -_- negaliu tęsti istorijos (net aš seku atsakymą žaidime)
Aš skirčiau penkias žvaigždutes, jei nebūčiau naudojęs duomenų, o žaidimas man nuolat sako, kad neturiu interneto ryšio, kai iš tikrųjų turiu. bet veikėjai yra malonūs, o galvosūkiai nėra per sunkūs tokiam pradedančiajam kaip aš.
praėjo tikrai daug laiko nuo tada, kai žaidžiau tokį fantastišką žaidimą...tai buvo nuostabu! pati koncepcija buvo fantastiška, kūrybinga, visa istorija įtraukianti, laisvi pasirinkimai ir gana kompleksiškai pastatyta su kuo realesnėmis šakų pabaigomis. muzika, personažai buvo geri ir gerai apgalvoti. tikrai puikus, puikus darbas vaikinai!
Veikėjų rašymas yra gražus, bet tai išvalo mano kambarį? Sakyčiau, atleisk tai, norėčiau, kad kiti žaidimai būtų išversti, nes ši žaidimų serija man teikia tikrą džiaugsmą.
Šis žaidimas nuoširdžiai yra vienas geriausių žaidimų, kuriuos aš kada nors žaidžiau! Tiesiog, ar galite pakeisti monetas į bilietus, o ne tik nusipirkti tuos bilietus už tikrus pinigus (esu nevykęs studentas ㅠㅠ) oi, ir aš įstrigu 4 skyriuje: moteris žino. Net atsakymas negali padėti man pereiti skyriaus.
Tai visiškai siaubinga. Rodyklių mygtukai tampa nematomi ir jūs negalite judėti priešais viešbutį. Laiko švaistymas.
Ar žaidžiate mahjong? Anekdotai atmetus, aš tikiuosi didelių dalykų iš SEEC ir drįstu pasakyti, kad šis žaidimas pateisino mano lūkesčius. Sistema gera, neskubinti istorijos, geras valdymas, sakyčiau, kad šis žaidimas būtų ilgesnis. Neigiami dalykai. Kai įsigijote (žaidimo elementus) ir išvalėte talpyklą / pašalinote, negalite jos pasilikti (ar teisingai perskaičiau tai aprašyme?). (taisyti) Deja, anksti užbaigti be papildomo bilieto neįmanoma (3 skyrius ir kt.).
labai patinka!! Reikia daugiau bilietų, nesąžininga, kad jei neperki daugiau bilietų, negausi specialios iliustracijos... Nors vėliau galima nusipirkti su monetomis, bet vis tiek... Per ilgai užtruks, kol gausite visą iliustracijas ir atrakinti perskaitymo funkciją. Monetas taip sunku gauti TT ir exp tašką iš kambarių, kartais tai šiek tiek erzina... Bet tai smagus žaidimas ^^ ~ačiū
šis žaidimas tikrai puikus. įdomu, kas yra rqinbow gacha. labai gera istorija su trumpomis mini istorijomis. žaidime pirkti yra neprivaloma, tačiau daug dalykų galite gauti nemokamai. kol esi kantrus. garsas tikrai geras. Aš tikrai įsimylėjau meitei neblaivumo dainą. Jei esate teksto / VN / istorija paremto žaidimo gerbėjas, išbandykite šį žaidimą. patiks
Ei, aš negaliu prisijungti prie programos, nesvarbu. man vis sako, kad neturiu interneto prieigos, nors turiu prašau, padėk!
Man labai patinka žaidimas, siužetas ir galvosūkių sugalvojimas. Tačiau pirmame 6 skyriaus paieškos mini žaidime yra klaida, kai bandau paspausti mygtukus kairėje kambario pusėje teisinga tvarka, bet nieko neįvyksta. Netgi žiūrėjau skelbimus, kad gaučiau atsakymus, kad suprasčiau, jog juos spaudžiu tinkama tvarka. Esu šiek tiek nusivylęs, nes esu taip toli įsitraukęs į žaidimą ir gali tekti nustoti žaisti dėl šios vienos klaidos. Prašome ištaisyti tai, iš anksto ačiū!
❥Manau, kad šis žaidimas įveikė visus ankstesnius žaidimus iki šiol!! Man sunkiau tai ištverti, bet tai daug labiau įtikina ir aš nuolat jaučiu poreikį pirkti bilietus, kad galėčiau tęsti! Niekada nedarau, bet berniukas man artimas! Vis dėlto labai sunku viską atlikti laiku, ypač kai esu toks užsiėmęs, o bilietai išperka per greitai!! --Bet grafika, personažai, ISTORIJA... ir o, Dieve mano, manęs neprivers kurti muzikos!! Viskas taip gerai!! Man tai patinka!!💖
TASOKARE HOTEL Macera Oyunları oct
tiems, kurie įstrigo prie pagrindinio meniu, pasirinkite DENY, kai būsite paraginti, ar leisti žaidimo programai pasiekti jūsų nuotraukas ir pan.
Žaidimas yra gerai, nepaisant tikrai blogo vertimo.Tačiau naudoti mini žaidimo progresą istorijai užrakinti, BE "bilietų" yra labai bloga idėja. Net jei turiu pakankamai bilietų, kad galėčiau žaisti, man reikia pasiimti 2000 dulkių kamuoliukų iš mini žaidimo? O dulkių rutuliai atsinaujina labai lėtai? Ne, ačiū. Pašalinta.
😭😭😭 Man tikrai pasirodė sunkus tyrimas, o istorijos nebuvo tokios įtikinamos
Man tai labai patinka. Žaidimas turi puikią istoriją, o mįslės taip pat nuostabios. Personažai labai įdomūs. Aš jau žaidžiau kitus SEEC žaidimus ir man patinka visi. Tikiuosi, kad iš SEEC bus naujų paslapčių / pabėgimo žaidimų. Nekantriai laukiu, kada galėsiu juos žaisti. Vienintelė mano problema yra ta, kad norėdami ją perskaityti turite nusipirkti specialią istoriją, nors jau išvalėte žaidimą. Bet apskritai man tikrai labai patiko.
Negaliu to paleisti, vis užstringu dialoge
Man patinka žaidimas nuo meno, žaidimo mechanikos ir siužeto. Tačiau vienas dalykas yra bilietų sistema. Ar galėtumėte tai padaryti, pavyzdžiui, 3 ar 5 valandas už bilietą? Dieną laukti 5 nemokamų bilietų yra per ilgas
šis žaidimas yra tikrai nuostabus, istorija tikrai įdomi ir tai, kaip įmonė verčia jus žiūrėti reklamą, mums tikrai naudinga, kitaip nei dauguma žaidimų, kur jie tiesiog pasirodo visur. Vienintelė problema tikriausiai būtų ta, kad beveik neįmanoma gauti išankstinę premiją nenaudojant jokio bilieto, bet vėlgi, šiame žaidime bilietus įsigyti tikrai lengva.
Labai myliu šį žaidimą, man neleidžiama nieko pirkti, todėl tai yra baisu. Tačiau apskritai žaidimo siužetas yra puikus, kartais jaudinuosi, todėl bandau eiti į internetą, kad pamatyčiau spoilerius, bet matau, kad žaidėjams nustatėte taisyklę nedaryti spoilerių, o tai tikrai suprantama.
Siužetas yra tikrai įdomus, tačiau jis jaučiasi pernelyg agresyvus, kai prašoma tikrų pinigų. Bilietai atnaujinami tik konkrečiu laiku (ir jūs gaunate tik nedidelę sumą), bandymas sumalti monetas patalpoje, trunkantis amžinai, o vienintelis nemokamas būdas gauti juos gacha – tokie dalykai trukdo gauti laiko premiją. Labai noriu pamatyti visą istoriją, bet jau jaučiu, kad pasiduodu 3 skyriui.
Geriausias visų laikų žaidimas nuostabus, ir man patinka nuostabus ir įdomus siužetas, kai Neko ieško po kambarį ir kai tardo. Tai nuostabu ir aišku, kad istorija buvo taip gerai apgalvota, kad mane sukrečia. Tai geriausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau, aš myliu veikėjus ir siužeto vingius. Nekantrauju baigti šį žaidimą, bet jis labai geras, aš buvau toks priklausomas nuo šio žaidimo, palyginti su kitais žaidimais, nes tai tikrai šedevras.
TASOKARE HOTEL Äventyr ffb
negaliu įeiti į žaidimą nuo vidurdienio iki vakaro (pm). kas atsitiko?
Man patinka istorija, bet aš dažnai praradau ryšį
Puikus žaidimas 😁, bet negaliu jo žaisti dažnai ar dažniau, nes bilietų žaisti nėra daug, todėl jis įstrigs tikrai gerame skyriuje. Turiu sumokėti už daugiau bilieto, kad tęsčiau istoriją tą dieną, kuri nėra pigi, arba man reikia labai ilgai laukti iki kitos ryto 5 val., kad gaučiau bilietą. Ačiū
Visa mano pažanga dingo po to, kai ji nereaguos į pagrindinio meniu bakstelėjimus. Esu labai nusivylusi. Jei kas nors gali padėti grįžti prie 8 skyriaus, įvertinimą pakeisiu į 5 žvaigždutes.
Man patinka žaidimas. Tai nuostabu! Tikrai. Bet turiu problemų su bilietais. Šiame žaidime naudojama daug jo (bilietų), net jei yra mažai sąveikos arba trumpa žaidimo serija. Taigi kažkaip neįmanoma jo užbaigti laiku, nes bilietai bus atgaivinti 5 val. Patarimas: tikiuosi, kad yra mini žaidimų, kurie išleidžia bilietus ar monetas bilietams nusipirkti.
Linksmas galvosūkių žaidimas. Tačiau yra klaidų, pavyzdžiui, kai spustelite Neko jos kambaryje, jos kalbos burbulas pasirodo ir dingsta per sekundės dalį.
Nuostabu. Geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Mano vienintelė problema yra... išankstinio užbaigimo premija yra per greita? Ar gali laukti bent tris keturias dienas, o ne 24 valandas, nes per dieną gauname tik 5 bilietus. Išskyrus tai, Tasokare Hotel yra žaidimas, kurį tikrai rekomenduočiau visiems, kuriuos pažįstu.
TASOKARE HOTEL ماجراجویی xrx
TASOKARE HOTEL Pakikipagsapalaran khju