Post by leafeadisfcowrand on Mar 9, 2022 9:47:26 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chaos Road: Combat Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chaos Road: Combat Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné žetony ▞▞▞
▞▞▞ Chaos Road: Combat Racing 2022 version ▞▞▞
Miluji tu hru
Sachin
Docela ohraná arkádová atmosféra staré školy
Arrow - Now with 1200 levels Atjautības spēles rsea
Když mě donutil koupit si auto, místo abych se pokusil o další úroveň s autem, které jsem již měl, hra získala jednu hvězdu.
Dobrá hra, přeji si, abych mohl brát své odměny, i když jsem offline
Hra je v pořádku, ale jako většina tohoto typu herního ovládání auta a cen aktualizací ve hře je hrozné, ne-li nemožné a 3 vylepšení jsou vše, co poté dostanete, musíte zaplatit skutečný dolar
pěkný
Nedovolilo by mi koupit si čtvrté auto, které mělo 200 diamantů a měl jsem toho víc než dost, pak mě to druhý den vystřelilo úplně zpátky na začátek a ztratilo všechny body, teď to pořád mrzne, ovládá se a hraje si s mým telefonem zpočátku to byla velká zábava, pak se to všechno začalo dít po mém druhém až třetím autě
Jednoduše řečeno, hra je slušná, ale je příliš chamtivá. Po nějakém investovaném čase se váš postup extrémně zpomalí. To je samozřejmě běžná predátorská taktika. Zaujměte lidi v raných fázích a poté zpomalte jejich postup na frustrující procházení, aby utráceli peníze za vaše předražené nákupy v aplikaci. Náklady na auta a upgrady se rychle zvyšují, zatímco vaše schopnost vydělávat peníze a drahokamy ne, i když sledujete každé přidání a nikdy nepoužijete funkci pokračování k uložení vašich drahokamů. Nešťastný.
Je to moc hezká hra, ale jediný problém pro mě je, že auta jsou drahá a navíc na nákup života
Dobře.
Fantastický. Moc se mi líbí Chaos Road. Velmi zábavné hrát. Hodnotit čtyřmi hvězdičkami.
Je to úplná krádež původního, rychlého pruhu.
Zpočátku to vypadá na dobrou hru. Má slušnou grafiku, jasné pokyny (kromě pár věcí) a líbí se mi, že vás varují před věcmi, které by vás mohly zabít. Problém s hrou je ten, že je tak snadné se nechat zabít těmi nejotravnějšími věcmi. Můžete být za jedním z náklaďáků s věží připevněnou k zádi, s plným zdravím, a když vystřelí tři rány, ztratíte 90 % svého zdraví. Tak otravné.
Náročné, zábavné, ale především omezené reklamy. Co jsem sakra nechal 100+ v drahokamech dnes ráno 78, jak se to sakra stalo? Hra sama o sobě je náročná, ale tohle to sekne, auto nereaguje a teď si myslím, že si zasloužíte dvě hvězdy.
Takové plýtvání úložištěm hra neustále padá každých 5 minut😂
Zakořeněné
Tato hra je špatná, velmi otravná Hraji tuto hru jednou a najednou hra přestane fungovat. Stahování této hry je ztraceno z balíčku
Zábavná láska k upgradu mých aut
Chaos Road: Combat Racing Actie zkzm
Chaos Road: Combat Racing Akčné vxs
Zatím docela dobrý, pěkná hratelnost a plynulá grafika a herní enginy.
Nevadí, mohl bych použít nějaká klasičtější auta
Proč byste měnili hru...tohle bylo nejlepší, dokud jste do každé dráhy nedali střely, které nelze minout. Začněte hrát a začněte rychle prohrávat. Změňte to prosím
Tolik zábavy, miluji to.
Pěkné na aplikaci
Baví mě hraní této hry, i když se nudím. Hraju ji každý den, prošel jsem mnoha úrovněmi a koupil jsem si různá auta, ale dnes mě šokuje, že všechny mé mince a drahokamy jsou pryč, zdá se, že to začalo znovu úplně samo, prostě ne nerozumím, nejsem příliš šťastný
Jedna z nejlepších her na střílení aut, jaké jsem kdy hrál
Hru miluji, jediný důvod, proč jsem ji ohodnotil 3 hvězdičkami, je ten, že během hraní, většinou v okamžiku, kdy musím bojovat s nepřátelským náklaďákem, se žádný náklaďák neukáže a hra pokračuje bez aut nebo náklaďáků. To je velmi nepříjemné. Nemohu dosáhnout 900 chaosu, abych mohl bojovat s prvním šéfem gangu, když mě hra neustále nutí skončit. Prosím opravte to.
Pojďme to udělat lépe
Zzzzzzz!!! co?? Achjo to je na hovno..
Úžasná hra Miluji hru a grafiku a dobrá rychlost, aby vývojáři pokračovali ve skvělé práci
Dostanete se na určitou úroveň a hra se přestane načítat. DEJTE SI MEJŠI.
SKVĚLÁ HRA! drží tě ve střehu!!!
Je to vlastně docela dobré. Přál bych si, aby power upy vydržely o něco déle a lépe než zbraně, ale celkově je to docela dobré
Tato hra vám přináší adrenalin
Crackhead piva SPYHUNTER 🤣
Tu hru miluji, ale nelíbí se mi, když je šéfovi jasné, že potřebujete upgradovat své vozidlo, a cena je velmi vysoká a těžko se získává, protože za misi není tak moc, ale je velmi těžké ji získat. více než 600 drahokamů k získání nového vozidla
Aplikace je skvělá, ale je třeba věnovat čas upgradu vozidla