Post by leafeadisfcowrand on Mar 9, 2022 9:34:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Clash – symulator bitw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Clash – symulator bitw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody generator złota ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Clash – symulator bitw 2022 version ▞▞▞
Po prostu bla. Najbardziej nijaka gra, w jaką kiedykolwiek grałem. Jeśli znajdziesz powód, aby nie usuwać po dniu, jesteś lepszą osobą niż ja. Lol
vcf
To jak gra w szachy, naprawdę fajna
Dobry
Kingdom Clash – Schlachten-Sim Strategie uouf
Nie polecam mam ponad 100k mocy a mam zakres brąz nie rozumiem wygrywam 20 walk na 20 a nie dostaję punktów
Niezła gra.
Mam problem. Nie mogę zapisać konta, a wykupić premium nie, jeśli to problem tylko ze mną, skontaktuj się ze mną
Dodaj więcej aktywności do wykonania podczas bitwy. Bezczynne gry to nonsens. Dodaj kontroler, aby skierować Bohatera do ataku
hhhmmm... manta...
Świetnie, czekam na aktualizację i arenę napraw
Proste, ale świetne. Edytuj, od wczorajszej aktualizacji wszystkie moje postępy zostały utracone. Bardzo się cieszę, że nie kupiłem żadnej z ofert w grze, bo straciłbym wszystko. Nie ma też możliwości zapisywania moich postępów w Google Play. Z tego powodu zmieniłem swoją ocenę na 1 gwiazdkę. Edytuj, dziękuję za odpowiedź, ale nie wiem, jak zamierzasz pomóc, ponieważ nie mogę znaleźć zrzutu ekranu ze szczegółami mojego konta
To dobra gra, ale wymaga pracy... pokaż jej trochę miłości, a może stać się niesamowicie niesamowitą grą
Świetny początek, potrzebuje więcej treści. Za mało trybów, gra się starzeje. Wave 400, nie widziałem połowy dostępnych jednostek na ekranie jednostek. Zaczynam myśleć, że tak naprawdę nie istnieją. Arena jest błędna i nie rozpoczyna bitew. Wysyła cię z powrotem do listy dość często, bardzo denerwujące.
Subskrypcje są zbyt drogie, tylko na 100 auto bitew dziennie i 2x prędkość. 2x szybkość i automatyczna bitwa to podstawowe funkcje, więc trzeba je zdobyć oglądając reklamy, obniżyć koszty lub odblokować na stałe. Jak mały gracz lub f2p może doświadczyć gry z tymi subskrypcjami?
Dlaczego nie naprawisz Areny?
dobra gra
Dobry potencjał, ale brakuje mu treści i ma zepsuty system „areny”
Podoba mi się ta gra, ale po otwarciu 10 legendarnych skrzyń gra zawiesiła się na ekranie ładowania. Ponownie zainstalowałem grę i wszystkie moje postępy zostały utracone. Skontaktowałem się z Tobą już 5 dni temu, ale nikt mi nie odpowiedział.
Buah-buahan Crush - teka-teki pautan Teka-teki imu
dobra gra
Jedna z najlepszych gier, w jakie grałem od dłuższego czasu. Bardzo przyjemne. Aktualizacja byłaby miła, czekając, aby wypróbować inne funkcje, wspiąć się po drabinie areny, odblokować więcej żołnierzy, więcej niż 10 bohaterów lub odblokować więcej niż 3 ... proszę ... więcej niż 1 bohatera na raz ta sama walka?
Kingdom Clash - Battle Sim 策略 maii
Zabawne, ale niewiele do zrobienia. Bitwy są zbyt łatwe. Grałem ponad 300, w tym bitwy na arenie i nigdy nie przegrałem. Brak wyzwań sprawia, że nie jest tak zabawnie.
Brak możliwości powiązania konta i zapisu . Pośpiesz się śledź wszystkie postępy
bardzo uzależniająca, świetna na upływający czas. dobrzy programiści pracy!
To zabawne i wciągające, ale zdobywa 3 gwiazdki za arenę. Ranking tak naprawdę nie ma sensu i wygrałem prawie każdy mecz, ale dostałem się na 50 miejsce, a moja siła jest o wiele wyższa niż ludzi nade mną i faktycznie pokonałem ich, gdy ich atakowałem. Wiele kart do odblokowania, ale zawsze dostajesz kopie tych, które masz, więc odblokowywanie nowych zaczyna wyglądać rzadko
24 godziny i wystąpiły błędy, zobaczmy, jak zareaguje ich wsparcie. Nie jestem szczęśliwy, że mam do czynienia z problemami, zwłaszcza gdy chcę po prostu wypuścić parę grając w gry. Nie musieć mieć do czynienia z kolejnymi problemami. Nie śmieszne. Utracono również konto.
na razie w porządku
Naprawdę podoba mi się ta gra, ale trochę mnie denerwuje, że w pewnym momencie na arenie po prostu przestajesz zdobywać trofea, moja moc to 60 tys., a wszyscy inni mają od 7 do 24 tys. trofea
To jest naprawdę dobre
brak konta link. wydaje się martwą grą, ponieważ jest już w 24. sezonie
Monotonna
Punkty areny nie rosną. napraw to.
Straciłem całą moją moc i jednostki. Albo zostałem zhakowany, albo gra postanowiła zniszczyć moją drużynę. Uninstalled bc Nie pokonam etapu 213 z trzema piechotami i zestawem trzech strażników.
Najlepsze niż inne tego typu gry😍😍😍😍😍
Dobra gra nc aktualizacja Nowy żołnierz plsss🤗🤗🤗
System trofeów jest bardzo skąpy, prawie nie istnieje
Zainstalowałem tę grę dwa razy za każdym razem, grałem przez kilka dni, a potem wszystkie moje jednostki znikają. Nie można kupować jednostek ani zdobywać nagród. Pomoc techniczna poleciła mi aktualizację, ale aktualizacja nie jest dostępna i nie nastąpiły żadne zmiany. Nie wydawaj na to.
Jedna z najlepszych gier na świecie👍👍
Gra jest niedokończona. Arena AI. Do bani.
Sprawiają, że czujesz się jak na serwerze z innymi, ale nie. Ciągle mam nadzieję, że połączą ludzi, ale po prostu nie sądzę, żeby to się stało w tym momencie. Nadal próbuję przejść 1297 na arenie, wydaje się, że jest to ich ceglany mur, aby utrzymać wszystkich na dole, aby ukryć fakt, że nie jest to gra oparta na serwerze i że jesteś sam. Nie myśl, że będę mógł grać w tym tempie przez dłuższy czas, ale naprawdę podoba mi się pomysł na grę. I nie ma epickiego szefa, co się dzieje?
Kingdom Clash - Battle Sim Diskarte cdlp
bardzo dobre
Prosty i swobodny. Obecnie ma błędy, w których możesz nieskończenie farmić skrzynie i kryształy.
Kingdom Clash - Battle Sim Strategiya uhjt
ulubiona