Post by godsusutirigh on Feb 23, 2022 18:18:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite all ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Man patinka žaidimas gana paprastas, mano geriausias patarimas: nesistenkite visada valgyti didesnių patiekalų, sąžiningai valgydami mažesnius daiktus, greičiau atsigausite, o valgydami kitas duobes, priklausomai nuo to, kurį režimą įjungėte.
Myliu! Prašau daugiau skinų, ar galėtume pasirinkti foną, o galbūt tokį, kuris padaugintų per kiek laiko, kad gautumėte 100%. Arba begalinis
Kas atsitiko dev? Šis žaidimas buvo gražus rimtai, kaip mes konkuruojame su žmonėmis, kurie linksminasi, kai tau nuobodu, bet žaidžiant ir tada pasirodo reklama jį tiesiog sugadina... pavyzdžiui, kas vyksta ar tai koronaviruso priežastis?
PRO ŽAIDIMAS ****
Atsisiųstas, nes maniau, kad bus smagu. Paspauskite pirmąjį skelbimą žaidimo viduryje ir pašalinkite jį. Šiukšliadėžė.
Anksčiau žaidžiau ir buvau nuostabus, ir mačiau žmones, žaidžiančius tai kirpykloje, kai laukia, kol nusikirps plaukus, ir gaunu tai 10 iš 10, jei jie leidžia mums skirti 10 žvaigždučių, tada penkias
TAG: Hole.io. Nėra įėjimo. Geriausiai įvertintos programos. fallout-4-guide-unofficial.png. „Fallout 4“ nemokamai atsisiųskite naujausią kompiuterio versiją
Labai įtraukiantis ir malonus žaidimas, bet.... Jis gali būti daug geresnis! Valdikliai yra niūrūs: dažnai daiktai slysta virš jūsų skylės ir neįkrenta. Jį būtų galima sureguliuoti daug daugiau. Yra tik 1 žemėlapis: jam labai reikia daugiau žemėlapių! Žemėlapis tiesiog sukasi, o tai gerai, kol su juo susipažinsi. Kaip užsidirbti skinų yra labai painu: daugumoje skinų nepaaiškinama, kaip juos užsidirbti, o namų beveik neįmanoma gauti. Yra 4 žaidimo režimai, bet tikriausiai kada nors naudosite tik 2 iš jų. Reikia daugiau režimų. Po kiekvieno posūkio yra skelbimas! Nagi, vaikinai, tikrai?: Žmonės neprieštarauja skelbimams, tik ne 30–40 sekundžių reklamai po kiekvieno posūkio! Kai kurie, kaip aš, mokėtų už žaidimą, kad išvengtų skelbimų, bet ne už tokią kainą. Tai per brangu. Jei būtų daugiau lygių, gal, bet ne atm. LAG! OMG, VĖLAVIMAS YRA LABAI ERINANTIS!!
Manau, kad šis žaidimas yra geriausias visų laikų žaidimas! Labai įtraukiantis ir smagus! Rungtynėse stengiesi valgyti viską. Jei esate pakankamai didelis, netgi galite valgyti kitus žmones! Man patinka, kad yra parkų, nes be parkų niekas negalėtų pakilti labai aukštai. Kartais matau parką, kuris buvo nepaliestas ir užimu 1 vietą pirmaujančiųjų sąraše. Šis žaidimas yra GERIAUSIAS! 👍💖
Tai smagus laiko gaišimas, bet dabar jie įdeda skelbimus jūsų žaidimo viduryje? Kaip suprantu po rungtynių, bet nemanau, kad tai turėtų būti viduryje.
Sonic Dash 2: Sonic Boom Аркади tym
Žaidimas buvo toks įdomus, kai jis pirmą kartą pasirodė, bet jis atitiko daugumą žaidimų, o dabar tai yra visos programos. Per dvi minutes jie du kartus pristabdo žaidimą, kad būtų rodomi skelbimai. Jie taip pat atskiria 5 sekundes jūsų laiko, kad paskatintų jus nusipirkti daugiau laiko. Jie sulėtino skylių didėjimo greitį, kad paskatintų jus pirkti žaidime. Anksčiau galiu lengvai praryti apie 40 % žemėlapio, paprastai mano geriausias yra apie 70 %, dabar vos galiu pasiekti 20 %. Greitai ištrinsiu.
Tai puikus būdas gaišti laiką. Deja, skelbimų yra per daug. Tai maždaug 2 minutės žaidimo laiko iki 1,5 minutės skelbimo. Be to, didžiausia mano problema yra ta, kad negalite žaisti neprisijungę. Jei neturite wifi, negalite žaisti.
Anksčiau tai buvo vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų, bet dabar jame gausu skelbimų. Aš vertinu, kad kūrėjas turi generuoti lėšų, bet sustoja įpusėjus 2 minučių žaidimui dėl skelbimo? Juokinga. Labai gaila, nes anksčiau buvo taip gerai.
Nesąmonė visada pralaimiu
Puikus žaidimas be galo smagu. Iš eilės skylė yra kančia laimėti, tačiau neveikia. Gerai, pagaliau baigėte visus skinus. Sudarė. Norėtųsi, kad tai būtų galima žaisti internete prieš kitus. Vis tiek negaliu suvalgyti 100% žemėlapio per 2 minutes. Taip pat turiu maksimalią kantrybę, dabar jis baigtas 99%. Dar kartą pažais daugiau skinų, miestų, laimėjimų ir bus įtrauktas internetinis žaidimas
Labai šaunus žaidimas
Tai geras žaidimas, bet per daug papildymų! Man būtų gerai, jei vienas kiekvieno raundo pabaigoje, bet vienas yra viduryje, todėl jis labai erzina. Tai labai vėluoja ir kartais daiktai įstringa, o tai labai erzina.
Tiesiog baisus žaidimas. Kadaise tai buvo puikus žaidimas, bet dabar jis taip pilnas skelbimų, kad beveik negalima žaisti. Negalite žaisti net vieno raundo nepriversdami žiūrėti vaizdo įrašo, net jei atsisakote. Negaiškite savo laiko.
Aš tai žaidžiau metų metus. Ir visada „priimdavo“ skelbimus po kiekvieno žaidimo, nes taip nemokami žaidimai uždirba pinigus. Bet dabar jie įdeda jį kiekvieno žaidimo viduryje, o norėdami tęsti, PRIVALAI peržiūrėti skelbimą. Deja, pagaliau nusprendžiau ištrinti programą. Gaila. Anksčiau tai mane taip linksmindavo.
Šis žaidimas buvo nuostabus. Dabar tai tiesiog skelbimai, skelbimai, skelbimai! Pataisykite tai.
Žaisk su „Wi-Fi“ ir išjungtais duomenimis ir negausite skelbimų. Jūs iš tikrųjų nežaidžiate su kitais, viskas sukurta kompiuteriu. O ir nėra jokio būdo visiškai išvalyti nė vienos atsitiktinės atrankos scenos ir laimėti paskutinę odą. Tai sužinojau forume 🤙
Hole.io Аркаде zjvn
Kai kurie aiškiai apmokėti arba netikri atsiliepimai apie šią programą. Skelbimai įkyrūs ir arogantiški. Esu už nemokamą programą, kuri žaidimo pabaigoje paleidžia skelbimą, bet niekada jo metu. Jis įkyrus ir, atvirai pasakius, daro žaidimą nežaismą ir nemalonų. Man labai greitas pašalinimas. Pavyzdys: 1 minutė į 2 minučių žaidimą ir jūs turite 15 sekundžių reklamos pertraukėlę, tada galite tęsti. Absurdiška, kad žaidimo viduryje turėtum reklamos pertrauką.
Smagu, bet palinkėk, kad kiti žaidėjai nebūtų botai. Viršuje vieniša, kai laimi visas rungtynes...
Kvaila idėja ir įdomus žaidimas, bet greitai pasensta. Atsitiktinai parenkami tik du žemėlapiai, o tai, kaip jums sekasi bet kuriame žaidimo režime, priklauso tik nuo to, ar jums pasisekė pradėti netoli vietovės, kurioje daug mažų daiktų. Be to, miesto žemėlapyje esantys objektai yra aukštesni ir varginantys juos vartoti, palyginti su salos žemėlapiu, o salos žemėlapis turi didelę vizualinę z kovos problemą vietovėje, kai jūsų duobė tampa pakankamai didelė ir fotoaparatas tolsta.
Pats žaidimas nėra toks jau blogas, bet įpusėjus kiekvienam raundui įtraukus reklamas, kurių negalima sustabdyti net išjungus duomenis/WiFi (ir kartais vis dar pasirodant net ir su skelbimų blokatoriumi), pašalinama tai, kas padarė šį žaidimą. ir daugelis kitų, tenkina, tai yra, beveik nėra skelbimų, bet dabar, kai jie grįžo, atsirado noras jį pašalinti. Bet kas žino? Galbūt kūrėjai tai pamatys ir vėl viską pakeis. Iki pasimatymo .
Šis žaidimas yra puikus! Man patinka šis žaidimas, nes galite apeiti ir valgyti daiktus, įsiurbdami juos į savo skylę, kuri tampa vis didesnė ir didesnė, kol prarysite pastatus! Ko daugiau gali norėti, tada praryti kitus žaidėjus ir miestus! Įsigykite šį žaidimą, skelbimai tikrai to verti, jie yra labai trumpi, o ilgus galite praleisti, kad jie nebūtų labai svarbūs. Man patinka šis žaidimas sukeliantis priklausomybę, nes kai ką nors nuryju ir jis yra didelis, tai tikrai linksma.
Įdomus, bet tikrai ne kelių žaidėjų. kiti žaidėjai yra tik dirbtinis intelektas. Tai galite patvirtinti įjungę lėktuvo režimą arba perjungę programą kelioms minutėms rungtynių viduryje. Be to, „Battle Royal“ režimas yra klaidingas. Kartais priešo skylės išeina iš žemėlapio, ir jūs negalite jų sekti. Be to, kartais jūs gaunate tokį 19 dydį ir taip išskiria priešo skylę, o tada užstringate, nes negalite valgyti vienas kito. Paprastas paskutinis sprendimas būtų naudoti taškus kaip pertrauką, kai abu yra 19 dydžio
Yra daug skelbimų, o roboto įkėlimas užtrunka šiek tiek laiko, išskyrus tai, tai geras žaidimas.
Aš nekenčiu šio žaidimo, tai yra daugybė reklamų, o laikmatis yra toks greitas, kad net negaliu gražiai žaisti, broli, nekenčiu tavo žaidimo, tai bjaurus 😤😤😤😤 Nekurk žaidimo, broli, tai bjauru
Hole.io Arked nxx
Super žaidimas Hole.io
Na, man tikrai labai patiko žaidimas, net daug kam apie jį pasakojau. Kurį laiką nežaidėte, grįžau šiandien ir atsirado naujas žemėlapis? Salos teminis žemėlapis yra siaubingas, žemė, mirganti ir išeinanti, skauda akis. Tada tai, kad negaliu apsispręsti, kokio žemėlapio noriu, būtų gerai, jei sala nebūtų siaubinga. Pagaliau gaunu seną žemėlapį ir turiu pasakyti, kad man nepatinka keisti parkai, jis atrodo netinkamas. Jei žaisčiau pirmą kartą, šis žaidimas mano telefone ar planšetiniame kompiuteryje truktų per ilgai. Jei klaidos yra ištaisytos, šis žaidimas yra nuostabus, o tai tikrai praleidžia laiką darbe ir apskritai.
Man patinka šis žaidimas, bet jis tikrai netvarkingas. Kai bandau žaisti, jis nereaguoja, o atėjus pusmečiui pateikia skelbimą. Manau, kad tai yra problema, nes kartais tai parveda tave į namus ir prarandi žaidimą. Taip pat yra viena oda, kurią norint gauti reikia pasiekti maksimalų lygį, bet aš turiu ir ji man nedavė odos. Jei tai nebūtų problemų, tai būtų 5 žvaigždutės.
Hole.io آرکیڈ hia
Priklausomybę sukeliantis žaidimas
Code of War: Nemokamas internetinis šaudyklės žaidimas ... option) - Added safe screen area support like a notch and/or a hole punch - Added
Hole.io Аркаде rcls