Post by godsusutirigh on Feb 23, 2022 18:15:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau raktų ▞▞▞
▞▞▞ Tank Hero 2022 version ▞▞▞
Tank Hero Trò chơi điện tử ngby
Visus perėjau per dieną krc
Labai lengvas žaidimas ir labai įdomus žaidimas, tai toks gražus žaidimas
Žaidimas gana smagus. Tačiau tai, kaip papildymai buvo įgyvendinti, yra labai prastai. Žaidimas automatiškai atidaro kaip puslapius naršyklėje net tada, kai nebuvo paliestas joks priedas, o žaidimo viduryje. Blogai blogai blogai. Gaila, bet tiesa.
Puikus laiko žudikas, tai geriausias tanko žaidimas, gera grafika
Nelabai suprantu, kodėl šis žaidimas toks populiarus. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pajudinti baką ir šaudyti. Bandžiau, kad šis žaidimas patiktų, bet jis labai greitai nusibosta. Man reikia daugiau, jei galėtumėte ką nors pritaikyti, tai būtų didelė pagalba.
Atrodo, kad tai bus blogas žaidimas, bet geras
Tank Hero Arcade mlo
Tai labai geras žaidimas...man labai patiko šis žaidimas....bet už išlikimo ir čempiono yra problema....Čempione tu gauni tik keletą raundų...O išgyvenant priešininkas tankai blokuoja tavo kelias todel mane daznai žudo.....patobulink tai (tanko herojus) ir gausi daugiau pelno .....ačiū, kad padovanojai mums gražų žaidimą 🙂
Žaidimas labai gražus, bet po kurio nors etapo negalime gauti didesnės galios su bomba ir pan. Turime tik kulką. Pls keisti kaip naujame etape
Grafika yra nuostabi, galite pamatyti daug geriau
Tank Hero Arkade ecc
Man taip patinka šis žaidimas, kad negaliu patikėti, kad toks žaidimas egzistuoja! Žaidžiu šį žaidimą prieš 5 metus! Gera grafika ir nevėluoja kaip bet kurie kiti vėluojantys žaidimai. "TIESIOG TOBULA!"
Labai priklausomas
Gražu, bet ne kaip penkių žvaigždučių
puikus žaidimas
Blogiausias žaidimas pasaulyje, kurio aš nekenčiu
Labai gražus žaidimas. Bet pakeiskite valdiklius
Gerai
neturiu tanko, duok man tanką
Tank Hero yra puikus žaidimas, kuris jus užimtų valandų valandas! Jis turi puikią grafiką, valdiklius ir žaidimo eigą! Tai priklausomybę sukeliantis ir sudėtingas žaidimas, kurį labai rekomenduoju žaisti.
TIKRAI NEKENČU ŠIO! tai mane žudo ir praranda vieną širdį 1 TRILIJONĄ KARTŲ! taip blogai niekada nematysiu tavo didelio bjauraus riebaus veido ar dar ko!
Valdymas yra blogiausias.. nėra jo reguliavimo galimybės.. ir gali būti misijų, iššūkių ir lyderių... Grafika buvo pakankamai gera, o žaidimo tema man primena TV vaizdo žaidimą, kurį žaidžiau... Man patiko. .galima patobulinti... Sveiki
pridėti pakreipimo valdiklį
Norėsite daugiau, puikios muzikos, garsų ir daug veiksmo.
blogiausias žaidimas nei maniau
Kūrėjai, prašome, sukurkite šį žaidimą, kad galėtumėte žaisti su draugais, taip pat atneškite daugiau tankų į mūsų inventorių, taip pat atsineškite daugiau pasaulių ir kelių žaidėjų režimų, prašome, prašome kūrėjo, padarykite šį žaidimą, kad galėtumėte žaisti su draugais ir atneškite daugiau tankai mūsų inventoriuje, taip pat atsineškite daugiau pasaulių ir kelių žaidėjų režimų, prašome, prašome, prašome, prašome, prašome, prašome, atlikite visus dalykus, kuriuos sakiau aukščiau 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Puikus žaidimas, bet vaizdo reklamos, siaubingos, nežaidžiamos. Pašalinta
Buvo smagu, kol nesupratau, kaip blogai ir plaukiojimas valtimi, norint tai pagerinti, reikia geresnių valdiklių ir 3D žemėlapių, kurie būtų kaip tankas, bet „Android“
Verta siustis
Blogiausi žaidimo valdikliai... tiesiog baisūs.. atima visas žaidimo linksmybes
1 žvaigždutė, nes negali valdyti patrankos
The
Tai yra blogas žaidimas, bet priešas yra blogiausias žaidimas
Geriausias ir labai gražus prekės ženklas
Leiskite mums praleisti mūšio ataskaitą ir pataisyti, kad palietus ekraną nepavyksta. Viskas.
Man labai patiko šis žaidimas. Atlyginimas nuostabus. 2 žvaigždutės skirtos už kvailus balus. Po kiekvieno lygio jūs turite sėdėti ten, kol žaidimas padidina jūsų rezultatą ir jūs negalite spustelėti šalia jo apeiti. Laiko švaistymas ir galiausiai man tai labai nervino. Pašalinta.
Vienas iš pirmųjų žaidimų, kuriuos žaidžiau ir vis dar yra šedevras. Pridėkite daugiau lygių prie šio žaidimo
Is lietuvos ir nesigirk!!
Magic Rush: Heroes Lomu spēles xoo
Šis žaidimas yra labai šaunus ir geras
Tank Hero Arcade zui